Kulirplast Japonez

Kulirplast Japonez

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Llaq dekorativ me bazë akrili dhe strukturë të imët
  • Mbron dhe dekoron muret e jashtme dhe të brendshme
  • Frymon lirshëm
  • Është ekologjik dhe shumë rezistues në kushte atmosferike dhe reze UV
  • Është i gatshëm për aplikim
  • Bartet me rrafshues matelik, dhe rrafshohet pas disa min. në kënd prej 30 shkallësh
  • Harxhimi: 1.3-2.3 kg/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…