Kuzhina moderne

Kuzhina moderne

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

 • Unika01-1
 • Img0381-1
 • Untitled-44-1
 • Img0253-1
 • Img0228-1
 • Img0263-1
 • Img0008d1-1 (1)
 • Img0054-1
 • Img0008d1-1
 • Img0115B1-1-1
 • DSC_019777-1
 • moka-1-4-1
 • moka-1-2
 • moka-1-5-1
 • 1-4
 • DSC0060-1-1
 • 1-3 (1)
 • 1-3
 • c2-1
 • c2-2
 • c-2
 • c-3
 • c-1-1
 • DSC0015-1-1
 • 1-2
 • 1718-1141-
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Kuzhina moderne

Një zgjedhje e gjerë e kuzhinave moderne të përshtatshëm sipas shijes dhe stilit tuaj që kuzhina juaj të jetë unike, mundësia për një zgjedhje të gjerë të materialeve, elementeve dhe ngjyrave në harmoni me shtëpinë tuaj. Kuzhina ideale nuk është vetëm e bukur, por gjithashtu duhet t’ju lejojë të përdorni hapësirën mirë varësisht nga mënyra se si doni të lëvizni dhe të punoni. Zgjidhni kuzhinë e ëndrrave tuaja nga Gacaferi.

Harta

Gacaferi

Sot ne posedojmë teknologjinë më bashkëkohore dhe kemi partneritet ekskluziv me disa nga mobilieri më prestigjioze italiane. Çdo produkt i… Më shumë

Tel : +383 39 433657

Të ngajshme

Dhoma gjumi

Dhoma gjumi me elemente percillese, te rehatshme, qendrueshmeri dhe kualitet…