Llaq per suvatim

Llaq per suvatim

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe të jashtme me tulla të plota, me vrima, blloqeve qimentoje, blloqe siporeski etj.
  • Aplikimi bëhet me dorë ose me makinë
  • Harxhimi: 3.0-4.0 kg/m2
  • Përdorimi: 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme