Llaq Rrafshues

Llaq Rrafshues

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Është strukturë lidhëse për llaqe minerale (gips, gelqere, cimento, abrib etj.)
  • Aplikohet me makineri për suvatim apo me mistri metalike
  • Një thes material përzihet me 5-6 lit. ujë të pastër dhe punohet në temperaturë prej +10-+30 ℃
  • Hollohet me ujë deri në masën homogjene
  • Aplikohet me rrafshues metalik
  • Harxhimi: 3.0 – 4.0 kg/m

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…