Lokal me qera 370 m2

Lokal me qera 370 m2

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3, Prishtinë

Me qera

 • IMG_1328
 • IMG_1330
 • IMG_1319
 • IMG_1316
 • IMG_1334
 • IMG_1320
 • IMG_1337
 • IMG_1338
 • IMG_1336
 • IMG_8457
 • IMG_8495
 • IMG_0212
 • IMG_0213
 • IMG_0215
 • IMG_8501
 • IMG_0222
 • IMG_0224
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Hapësire e Gatshme për destinime të ndryshme Komerciale dhe Zyre.

•Lagjia Arbëria 3 (ish Dragodan),
•Sipërfaqja 370m2,
•Kati Përdhesë,
•Parabanjo dhe 3 WC,
•Ngrohja në Dysheme,
•Prizat në Dysheme,
•Ndriqimi LED i Varu,
•Pllato 250 m2,
•Parku para Lokalit.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Lloji

Harta

Shpija Invest

Cdo gjë për shtëpinë tuaj! Shpija është faqja ku gjeni: •Planin për shtëpinë tuaj, •Banesë, Shtëpi, Zyrë, •Mjeshtërin apo Arkitektin,… Më shumë

Tel : +38345900053

Mobile : +38345900052

Të ngajshme