Lotusan Rillenputz

Lotusan Rillenputz

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Lotusan Rillenputz Suva rrëshires me Lotus efekt me strukturë të kanalizuara rezistente ndaj motit dhe vetëpastrues, me ajrosje te lart. Mbrojtje e shtresës kundra shtimit të algave dhe kërpudhave. Sipërfaqja: Suva, beton, çimento strukture, lyerje dispersioni me ngjyra, sisteme Termoizolime. Pergatitja e sipërfaqes: Sipërfaqja duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë dhe e qëndrueshme, Baza: RELUX Tiefgrund ELF Shtresa e ndërmjetme: 1 x RELUX Quartzgrund. Shtresa e sipërme: RELUX Lotusan Rillenputz. Ruajtja: Mund të ruhet për 1 vit nëse ruhet sipas mënyrës së duhur (në vend të freskët, të thatë, mbi nivelin e ngrirjes). Udhëzime: Përdorni vetëm material me të njëjtin numër serie për sipërfaqet e pandërprera.Mos e përdorni nën dritën e drejtpërdrejtë të diellit. Respektoni fletën e të dhënave teknike dhe lejën e përgjithshme të miratuar për ndërtim. Katalogu Evropian I Mbetjeve (KEM 2002): 080112.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…