Ngjites i siporeksit

Ngjites i siporeksit

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Është në bazë cimentoje, polimerëve dhe aditiveve
  • Me anë të lopatëzave me shtresë gomë bëhet shpërndarja zikzake në mes pllakave
  • Pas 10 – 15 min. pllakat pastrohen me shpuzë të lagur, dhe më pastaj pllakat polirohen me një leckë të terur
  • Është material hidrofobik
  • Punohet në temperaturë +10 – +30 ℃

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…