Ngjites Keramike

Ngjites Keramike

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Ngjitës me bazë cementoje, kuarci të përzgjedhur dhe aditiveve
  • Përdoret për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave të keramikës, dhe prodhimeve prej betoni
  • Temperatura optimale e punës është: +10-+35 ℃
  • Niansa e bardhë dhe hiri
  • Shpenzimi: 3-4 kg/m2 varësisht nga sipërfaqja

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…