Ngjites Stiropori

Ngjites Stiropori

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Llaqe me bazë cementoje
  • Aplikohet në temperaturë
  • +10-+30 ℃
  • Blloqet e vendosura nuk duhet të preken brenda një dite
  • Temperatura optimale e punës është: +10-+35 ℃
  • Harxhimi: 3 – 4 kg/m2 varësisht nga sipërfaqja

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…