Ngjyre per Pishina

Ngjyre per Pishina

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Ngjyrë me bazë akrili, me veti ujëdëbuese dhe me ngjitje të mirë
  • Mbron dhe dekoron muret nga betoni
  • Rezistues në kushte atmosferike deterxhentë dhe yndyrna
  • Është ekologjik pa tretësa
  • Aplikohet: 5-25 ℃
  • Hollohet me ujë 15%
  • Bartet me brushë use rul
  • Ipet me dy shtresa me terje 4-6 orë të shtresës së parë
  • Lihet 14 ditë para mbushjes me ujë

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…