Ngjyre Yndyrore

Ngjyre Yndyrore

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Ngjyrë me bazë akril dhe aditive të përzgjedhur
  • Mbron dhe dekoron sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme betoni ose suvaje
  • E qëndrueshme në fërkim të lagët
  • Rezistues në kushte atmosferike dhe reze UV
  • Është ekologjik tretësa organik
  • Aplikohet: 5-25 ℃
  • Hollohet me ujë 15%
  • Bartet me brushë, cilindër apo pistoletë
  • Harxhimi: 200-250 gr/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…