Parketol – Ngjites Parketi

Parketol – Ngjites Parketi

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Ngjitës i punuar nga polimer special
  • Ka veti shumë të mira ngjitëse
  • Aplikueshmëri të lehtë, për ngjitje të parketit trashësi 1mm
  • Është ekologjik pa tretësa organik
  • Aplikohet 5-25 ℃
  • I gatshëm për përdorim
  • Bartet me rrafshues dhambëzore prej 1mm
  • Harxhimi: 900-1000 gr/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…