Pllaka të keramikes

Pllaka të keramikes

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

 • 51283581_766289047067870_4877874175739428864_n
 • 51668600_769971993366242_2997860715609456640_n
 • 51944623_770448009985307_1129348439163797504_n
 • 53296976_781527302210711_2148429404093546496_n
 • 54393285_790904777939630_7099903024180494336_n
 • 54522537_790903731273068_1462231945319546880_n
 • Calacata Serie - Ariostea 60X120 (1)
 • Deck Serie 15X90 - Seramiksan
 • Jewels 02  120X240 Mirage
 • Jewels 17 Lucidato 120X278
 • Koru Serie 22.5X180 - Mirage
 • Matina Serie - Cerrad 120.2X19.3
 • Mirage Jewels 01 120X240
 • 120X240
 • 48375736_737010726662369_7998320258773417984_n (1)
 • 48398241_737008686662573_5580319847981514752_n
 • 49732802_750088465354595_4827694543811903488_n
 • 49897721_750203232009785_5323982507400495104_n (1)
 • 50463116_758299431200165_4343654207748833280_n
 • 50780527_760562324307209_3787769578608656384_n
 • 50854092_757208981309210_6302685733161271296_n
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Pllaka te ndryshme te keramikes, me dimenzione te ndryshme dhe çmime te volitshme!

Harta

DINO

Dino Ceramiche është kompani që ofron një gamë të gjerë të llojeve të keramikës për shtëpinë tuaj, të cilat vijnë… Më shumë

Tel : +383 38 566 666