Polikolor Ekonomik

Polikolor Ekonomik

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Ngjyrë acrylike për dekorim të brendshëm
  • Lehtë i aplikueshëm dhe frymon lirshëm
  • Është ekologjik pa tretësa organik
  • Rezistues në fërkim të thatë
  • Aplikohet: 5 – 25 ℃
  • Hollohet me ujë gjerë në 15%
  • Bartet me brushë, cilindër apo pistolete
  • Harxhimi: 150 – 200 gr/m2
  • Afati i përdorimit 12 muaj

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…