Preimer HAFTGRUND

Preimer HAFTGRUND

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Preimer HAFTGRUND për ngjitje të sigurt të Pllakave në dysheme dhe Pllakave në Muri të lidhjes në baza jo-absorbues (jo thithse). Preimer HAFTGRUND i Gatshëm për t’u përdorur dhe i shpejtë në tharje. Me ngjyrë Jeshile për dukshmëri më të mirë të sipërfaqes. Lehtë për të aplikuar me një rul ose furçë. Pas tharjes , ngjitët fortë dhe jep filmi me një sipërfaqe të vrazhdët. Gjithashtu dhe për sipërfaqet me nxemje . Ekologjik ( EMICODE EC 1) .
Për të gjitha sipërfaqet që jante të pastërta, të qëndrueshme, pa plasaritje, të thata , pa pluhur dhe pa yndyra, I qëndrueshëm ndaj ujit në ngjyra Dispersive Acryle dhe Latex në Tjegulla, Qeramik. Preimer HAFTGRUND paholluar me rul ose furçë në mënyrë të njëjt dhe duhet pritet terja . Konsumi 100 g / m2 , në varësishët nga baza. Temperatura e aplikimit 10-30 ° C ( për baz , ambientit dhe material). Koha e pritjes 1-3 orë para ngjitjes së Pllakës . Temperaturat e larta të shpejtojn terjen , të ulëtat vonojë terjen. Qëndrushmëria 1 vit në paketimin origjinal . Të mbrohet nga ngrica . Rezultati optimal është arritur duke zbatuar procesin e lyrjes me furq. Kujdese gjatë përpunimit për ventilim të mirë! Mjetet të pastrohen menjëherë pas përdorimit me ujë. Relux Premier Haftgrund duhet të jetë plotësisht e thatë (të paktën 24 orë) para suvatimin. Suvatim mbi bazen ende e lagësht zvogëlon efektivitetin. Konsumi kur hollohet 1:3 afërsisht. 01 kg Premier Haftgrund / m². Deponimi: pangrica 12 muajve Vlera e kufizuar BE për këtë produkt (Cat / h): 50 g / l (2007) / 30g / l (2010). Ky produkt përmban maximal1 g / l VOC

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…