Produktet e jo të Armiruara

Produktet e jo të Armiruara

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

  • 60_25_5_full_1
  • 60_25_10_full_1
  • 60_25_15_full_1
  • 60_25_20_full_1
  • 60_25_25_full_1
  • 60_25_30_full_1
  • 60_25_125_full_1
  • 60_25_175_full_1
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Blloka muri termoizolues

Të prodhuara për murimin e mureve
Dimenzionet: Gjatësi 60cm, gjerësi 25cm, lartësi prej 20cm gjerë 30cm
Pllaka izoluese

Të prodhuar për izolim dhe murim të mureve jo bartës
Dimenzionet: Gjatësi 600cm, gjerësi 25cm, lartësi prej 5,0cm gjerë 17,5 cm
Pllaka speciale izoluese

Dimenzionet: Gjatësi 600cm, gjerësi 50cm,l artësi prej 7.5cm gjerë 12,5 cm

Harta

Silcapor

Silcapor bën prodhimin poroz-betonit të lehtë të autoklavizuar dhe ju sjell bllokat Silcapor që janë bllokat më të përshtatshëm për… Më shumë

Mobile : +383 44 872 791