PROFI WEISS

PROFI WEISS

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

Ngjyre ujore me emulsion te rezinave cilesore dhe aditivat e duhur qe i japin cilesi te shkelqyera per perdorim te brendshem , dhoma gjumi, te femijeve dhe ndenies, mjedise pune dhe clodhjeje.
* Krijon mbulim te bukur , rezistent , higjenik, mund te formulohennje pafundesi ng|yrash sipas deshires .
* Ka mbulueshmeri te larte ne siperfaqe suvaje, te patinuar ose jogipsi, betoni etj, duke ju dhene bukuri te persosur.
* Rezistente

KUSHTET E PUNES

* Temperaturat e punes : 10 – 35°C
* Lageshtia relative e ajrit: 50 – 70%
* Mjetet e aplikimt: Furce ose rrul
* Hollimi:Dora e pare hollohet me 10 – 15 % uje te paster, kurse dora e dyte 10 – 1 2 %. Koha e tharjes (25°C; 50% lageshti relative):
Dora e pare 2 – 3 ore, Dora e dyte 4 – 6 ore

UDHEZIME PERDORIMI

Per te realizuar nje lyerje te persosur, duhet qe:
* Siperfaqet te jene te thata , te pastra , pa ndotje, njolla ose myqe, pa demtime strukturale.
* Siperfaqja lyhet paraprakisht me astar Baze-Grund Bunjamini te holluar me uje perpara lyerjes me ngjyre.
* Siperfaqet e vjetra ose te demtuara riparohen dhe lyhen me Baze-Grund Bunjamini , si me siper, pastaj me ngjyre

AFTESIA MBULUESE

* Suva e zakonshme 5 – 5.5 m2/ kg
* Siperfaqe e patinuar 10 – 12 m2/ kg

RUAJTJA

* Produkti ruhet ne temperature 5 -35°C dhe larq rrezeve te diellit

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…