Quartzgrund

Quartzgrund

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Quartzgrund Art-Nr 200250 Suva e lëmuar që mundëson izolimin, për ambiente të brendshme dhe të jashtme, që mundëson mbërthim të mirë, përdoret dorë e parë për të gjitha suvatë me dispersion RELUX. Sipërfaqja: Suva minerale, suva me dispersion, beton, çimento strukture, lyerje të vjetra me dispersion dhe me ngjyra minerale. Përgatitja e sipërfaqes: Sipërfaqja duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë, e qëndrueshme dhe në gjendje të mirë . Baza: RELUX Tiefgrund ELF Shtresa e poshtme: RELUX Quarztgrund e holluar 10 deri 20 % me ujë. Shtresa e sipërme: Suva me dispersion RELUX dhe bojëra me dispersion RELUX Ruajtja: Mund të ruhet për 1 vit nëse ruhet sipas mënyrës së duhur (në vend të freskët e të thatë, mbi nivelin e ngrirjes) Udhëzime: Trazoheni mirë para dhe gjatë përdorimit. Gjatë përdorimit në ambiente të jashtme mos punoni nën ndriçimin e drejtpërdrejtë të rrezeve të diellit. Respektoni fletën e të dhënave teknike. Përmbajtja VOC: Vlera limit e BE-së për produktin (Kat. A/g: 50 g/l (2007); 30 g/l (2010)). Ky produkt përmban maksimumi 5 g/l. Katalogu Evropian i Mbetjeve (KEM 2002): 080112.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…