Schwimmbadfarben

Schwimmbadfarben

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Schwimmbadfarben Bojë për Pishina për sipërfaqe si mure dhe mure betoni, pllaka minerale për pishina. Pastrohet lehtë dhe është rezistent ndaj ujit dhe klorit. Materia lidhëse klor-plastikë me shkallë gjysëm shkëlqimi. Ngjyrë e kaltër.
Terja në 23°C dhe 60% lagështi relative. Tharje e plotë pas 1-2 orë. Ngjyrosje tjetër pas 24 orëve.
Pishina të mbushet pas 4 jave. Hargjimi afër 3-7 m2/l.
Përdorimi: Rul, brushë, makinë ajri. Brenda dhe jashtë.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…