Seiden Latex

Seiden Latex

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Seiden Latex Bojë muri Latex e kualitetit të lartë për ambiente të brendshme dhe të jashtme pa lëndë tretëse, me mbulushmeri te lartë. E bardhë natyrale ose me ngjyra, gjysëm shkëlqim.
Rezistuese ndaj gërryerjes dhe lagështira: sipas standardit,DIN EN13300 Përdorimi: I përshtatshëm për ndërtesa publike,
Shkolla, Qerdhe, Spitale, ndërtime të reja dhe punime rikonstruktuese. Përgatitja e sipërfaqes: Sipërfaqja duhet të jetë e qëndrueshme, e pastër, e thatë, pa yndyrë, dyllë,
silikon dhe pluhur. Baza: Forcojini sipërfaqet e shkërmoqura dhe sipërfaqet ranore me RELUX Tiefgrund ELF. Shtresa e par 10% Uj I Paster Shtresa e dyt 5%: Uj i Paster Të gjitha të dhënat e sakta sipas lyerjes. Respektoni fletën e të dhënave teknike dhe fletën e të dhënave të sigurisë. Përmbajtja VOC: Vlera limit e BE-së për produktin (Kat A/a:75g/l (2007); 30g/l (2010)). Ky produkt përmban maksimumi 5g/l Katalogu Evropian i Mbetjeve (KEM 2002): 080111.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…