Shiten 3 lokalet në Fushë Kosovë

Shiten 3 lokalet në Fushë Kosovë

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

Për shitje

  • lokale
  • 59743058_319976328664102_1689606427343060992_n
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Hapësire e Gatshme për destinime të ndryshme Komerciale dhe Zyre.

•Fushë Kosovë, prapa shkollës Mihale Grameno,

•Lokalet përmbajnë fletë poseduese (përkthim i menjëhershem)

•Sipërfaqja 238 m2, 256 m2, 55 m2, gjithësej 550 m2, shiten ndamas dhe të gjitha komplet.

•Kati Përdhesë,

•Të lëshuara me qera qe 5 vite!

•Parku para Lokalit.

Çmimi: 1000 euro m2 (diskutohet)..

Lloji

Harta

Të ngajshme