Shitet shtëpia 300 m2 në lagjen “Taslixhe” në Prishtinë

Shitet shtëpia 300 m2 në lagjen “Taslixhe” në Prishtinë

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

Për shitje

  • 41BF5890-D977-4CEB-A250-3AB6BE0D38EF
  • 0A28E298-105C-4000-AB32-D53C158C17C5
  • 9915BC4E-0863-4C9C-991A-4508AF6907A5
  • 178BD623-EE2C-4944-AA2F-1BC05C5AFB66
  • 31084122-ADA4-4605-848A-A888B297774E
Shpërndaje

Print

Dhoma

4

Banjo

3

Garazhë

1

Përshkrimi

Shitet shtëpia –  Lagja Taslixhe 2 – Shtëpia ka 300 m2

– Trualli 5.55 ari

– 3 katëshe

– 4 dhoma gjumi

– 3 banjo

– 2 terasa

– Garazh/lokal 180 m2 (me 3 hyrje)

– Nënkulëm 14m2

– Bodrum 10m2

– ngrohje qendrore ,

Shtëpia është e banueshme dhe ka lokacion të mirë, nuk ka ndertime të larta në afërsi. Ështe e izoluar komplet dhe posedon ngrohje qendrore. Ka garazh/lokal 180m2 me lartesi 4 metra, e cila mund të përdoret për parking ose per veprimtari të ndryshme. Shtëpia ka afër shkollen fillore, parkun e Gërmisë dhe shtëpinë e shëndetit.

Lloji

Harta

Shpija Invest

Cdo gjë për shtëpinë tuaj! Shpija është faqja ku gjeni: •Planin për shtëpinë tuaj, •Banesë, Shtëpi, Zyrë, •Mjeshtërin apo Arkitektin,… Më shumë

Tel : +38345900053

Mobile : +38345900052

Të ngajshme