SHITET SHTËPIA E GATSHME PËR BANIM NË EMSHIR, PRISHTINË

SHITET SHTËPIA E GATSHME PËR BANIM NË EMSHIR, PRISHTINË

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

Për shitje

 • 61118376_1103964406454218_5387736499431145472_n
 • 60692624_701550723594609_3243943813181341696_n
 • 60800199_752009751915901_8786447457669087232_n
 • 60825910_1917411015029622_5030836725862105088_n
 • 60876672_2298686530345103_5446433141700952064_n
 • 60887880_833255780375939_1357262459274002432_n
 • 60987906_308036803431052_2790387033271435264_n
 • 61094307_993507764173626_1005697752346132480_n
 • 61127077_2031900936939029_715729082670645248_n
 • 61131264_2310991882508439_7074771499789320192_n
 • 61253351_2265421603673941_227937822818959360_n
 • 61296621_2397947720450319_7956786881344045056_n
Shpërndaje

Print

Dhoma

3

Banjo

3

Përshkrimi

Shtëpia ka dy hyrje e cila posedon leje ndërtimi dhe dokumentacion të rregullt ku hyrjet mund të shiten edhe ndaras.

Njera hyrje posedon: 190m2 dhe ka këtë renditje; 3 dhoma gjumi, 3 banjo, 3 terasa, sallon me kuzhinë, parahyrje, podrum si dhe 1,5 ari oborr.

 

Çmimi: 156,000€ për hyrje (i diskutueshëm).

Për më shumë informata:

✆ 045 900 052
✆ 045 900 053

Lloji

Harta

Të ngajshme