Shitet shtëpia në lagjen Arbëria (Dragodan) Prishtinë

Shitet shtëpia në lagjen Arbëria (Dragodan) Prishtinë

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

Për shitje

 • Picture1
 • Picture2
 • Picture3
 • Picture4
 • Picture5
 • Picture6
 • Picture7
 • Picture8
 • Picture9
 • Picture10
 • Picture11
 • Picture12
 • Picture13
 • Picture14
 • Picture15
 • Picture16
 • Picture17
 • Picture18
 • Picture19
 • Picture20
 • Picture21
 • Picture22
 • Picture23
 • Picture24
 • Picture25
 • Picture26
 • Picture27
 • Picture28
 • Picture29
 • Picture30
 • Picture31
 • Picture32
 • Picture33
 • Picture34
 • Picture35
 • Picture36
 • Picture37
 • Picture38
 • Picture39
 • Picture40
 • Picture41
 • Picture42
 • Picture43
 • Picture44
 • Picture45
 • Picture46
 • Picture47
 • Picture48
 • Picture49
 • Picture50
 • Picture51
 • Picture52
 • Picture53
Shpërndaje

Print

Dhoma

12

Banjo

8

Garazhë

4

Përshkrimi

Shitet shtëpia në lagjen Arbëria (Dragodan) Prishtinë

Shtëpia është 4 katëshe dhe posedon këtë renditje:

12 Dhoma gjumi,

4 Dhoma ndeje (sallone),

4 Kuzhina,

4 Banjo,

4 WC,

8 Ballkone,

4 Garazha.

Shtëpia posedon gjithsejt 672 m2, që i bie 168 m2 për secilin kat banimi.

Shtëpia posedon ngrohje qendrore dhe rezervuar të karburantit prej 5000 litra, pompë të ujit, gjithashtu rezervuar të ujit prej 3000 litra, secila hyrje e katit përkatës ka derë të blinduar gjithashtu edhe domat e fjetjes posedojnë derë të blinduar. Çdo katë i shtëpisë ka ngohës të ujit me kapacitet prej 200 litra, terasa e madhe e shtëpisë posedon 150 m2, që është e përshtatrshme për ndeja të ndryshme.

Shtëpia deri tash ka qenë e kontraktuar nga ambasada e SHBA-së me çmim prej 5000€ për muaj!

 

 

 

 

Lloji

Harta

Shpija Invest

Cdo gjë për shtëpinë tuaj! Shpija është faqja ku gjeni: •Planin për shtëpinë tuaj, •Banesë, Shtëpi, Zyrë, •Mjeshtërin apo Arkitektin,… Më shumë

Tel : +38345900053

Mobile : +38345900052

Të ngajshme