SILKAKOL

SILKAKOL

Mitrovicë, Municipality of Mitrovica South, 4000, Kosovo

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Silkakol eshte ngjites cilesor me baze cimento, i modifikuar me polimer akrilik per ngjitjen e blloqeve te lehta si te siporexit.

UDHEZIME PERDORIMI

* Blloqet e siporeksit duhet te jene pa pluhur ne siperfaqe. Material hidhet ngadale ne uje, duke perdorur nje mikser me shpejtesi te ngadalte, derisa te formohet nje mase homogjene. Perzierja duhet te lihet ne qetesi per 10 minuta dhe me pas perzihet dhe njehere ngadale. Ngjitesi i siporeksit vendoset mbi siporeks duke perdorur nje
vegel metalike ne forme kreheri, ne menyre qe te perhapet ne menyre uniforme ne te gjithe siperfaqen. Blloqet e siporeksit me pas fiksohen ne pozicionin e deshiruar duke i shtypur nga siper.

FUSHAT E APLIKIMIT

* Silkakol Weiss dhe Grau perdoren per te fiksuar blloqet e siporeksit.

RUAJTJA

12 muaj prej dates se prodhimit. nqs eshte ruajtur ne paketimin origjinal dhe jo te hapur, ne vendet e mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.

Harta

Bunjamini

Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu… Më shumë

Tel : +386 49 256 051

Të ngajshme

Bunjamini EPS

Bunjamini EPS Në të gjithë botën, 40% e energjisë konsumohet…

GLATTGRUND

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME * Glattgrundefarbe eshtenje produkt qe perdoret pertrajtimin…