Terpentin

Terpentin

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Terpentin përdoret për të holluar bojrat alkide
Terpentin përdoret për pastrimin e pajisjeve dhe mjeteve të punës dhe për largimin e bojës në Linoleum, parket dhe sipërfaqeve të tjera.
I dëmshem, i rrezikshëm për shendetin e njeriut
S2: Të Ruhet nga kontakti më fëmijët.
S46: Nëse gëlltitet të kërkohet ndihma e mjekut dhe të tregohet amballazha.
Gefahrenklasse: RID/ADR: Klasse 3, Code F1, UN-Nr.:1300

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…