Terrakota – Fasadë Ventiluese

Terrakota – Fasadë Ventiluese

Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

 

  • Terrakota - foto kryesore
  • Terrakota01
  • Terrakota02
  • Terrakota03
  • Terrakota04
  • Terrakota05
  • Terrakota06
  • Terrakota07
  • Terrakota08
Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Terrakota – zgjidhje moderne dhe ekonomike për fasadën e objektit tuaj. Eliminon lagështinë nga hapësira e brendshme, ruan freskinë gjatë verës, ruan ngrohtësinë gjatë dimrit. Gjashtë ngjyra në dispozicion. https://www.front-group.com/ekoton-terrakota/

Harta

FRONT

FRONT është kompani lidere në Kosovë në ofrimin e materialeve ekskluzive për eksterier dhe interier. Kompakt-panelat Fundermax, fibër çimento Cembrit,… Më shumë

Tel : 044 848 848

Të ngajshme