Tiefgrund ELF

Tiefgrund ELF

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

Tiefgrund ELF Baz e thell pa ngjyrë për jashtë dhe brenda. Nuk përmban tretës dhe është rezistues ndaj lëndëve alkaline. Sipërfaqja: Suva minerale , beton, lyerje me dispersion Përgatitja e sipërfaqes: Sipërfaqja duhet të jetë i qëndrueshëm, i pastër, i thatë dhe pa yndyrë, dyllë, silikon dhe pluhur. Baza: RELUX Tiefgrund ELF duhet holluar me ujë deri 1:1 ,dhe Lyhet 1-2x duke u bazuar në natyrën e sipërfaqes. Shtresa e sipërme: RELUX me dispersion për jashtë dhe brenda. Ruajtja: Në vend të freskët, por mbi kufirin e ngrirjes. Të gjitha të dhënat e përdorimit sipas lyerjes, Respektoni fletën e të dhënave teknike dhe fletën me të dhënat e sigurisë. Përmbajtja VOC: Vlera limit e BE-së për produktin (Kat A/h: 50g/l (2007); 30g/l (2010)). Ky produkt përmban maksimumi 1g/l Katalogu Evropian i Mbetjeve (KEM 2002): 080112.
Katalogu Evropian i Mbetjeve (KEM 2002): 080112.

Harta

RELUX

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës… Më shumë

Të ngajshme

Starfix

Starfix Bojë muri me dispersion për ambiente të brendshme pa…

TrendPlus

TrendPlus Bojë muri me dispersion e kualitetit të lartë për…