Tonera

Tonera

Vicianum, Veranda C2.7, Nr. 3 (1.14 mi) Pristina 38000

 

Shpërndaje

Print

Përshkrimi

  • Përbëhen nga lidhës acrylik, pigmente me cilësi të lartë dhe aditiveve
  • Kanë aftësi të lartë pigmentimi
  • Zbërthehen lehtë dhe janë ekologjik
  • Tonerat para aplikimit duhet përzier mirë
  • Ngjyrosen të gjitha ngjyrat dispersive me bazë acryli dhe PVA
  • Nyansat përzgjidhen sipas katalogut të kompanisë
  • Të ruhen nga ngrirja

Harta

Extracolors

N.SH. “EXTRA” lindi ne vitin 1958 ne qytetin e lashte te Vushtrrisë. Fillimisht ishte një punëtori prodhimesh kozmetiko-kimike dhe produkteve… Më shumë

Tel : +383 44 208 903

Të ngajshme

Llaq per suvatim

Përdoret për suvatim dhe rrafshim të mureve të brendshme dhe…